Llums pels carrers, aparadors plens de tons rojos i verds, el fred que cada vegada és més intens, llistes de regals que comencen a omplir-se… el Nadal està molt prop i, amb ell, les despeses inevitables en estes dates.

El Nadal porta també molts records sobre aquells que ja no estan amb nosaltres o sobre eixos objectes que ens fan viatjar a la infància. Potser recuperem eixes joies que tenim guardades en un calaix i que, sense saber-ho, ens poden ajudar a afrontar millor eixes setmanes plenes d’il·lusió, però també a vegades de preocupació per assumir tots els extres que s’aveïnen.

CrediMonte ofereix l’oportunitat de mantindre en el teu record eixes joies i, alhora, donar-los una utilitat: accedir amb elles a un préstec per a finançar les teues despeses. Un crèdit que, una vegada amortitzat, et retornarà les joies i, per tant, una nova oportunitat d’optar a finançament si el necessites.

Sense esperes, sense avals, sense condicions abusives: només cal obstinar la joia i s’obté un crèdit immediat, transparent i segur en qualsevol de les nostres oficines de València, Alacant, Castelló, Múrcia i Albacete.

Allí, un equip de professionals taxa les joies i calcula l’import del préstec, que s’abona en eixe mateix moment. El préstec es concedeix a un any amb possibilitat de renovació totes les vegades que es vulga.

Les joies sempre són de la propietat del client, que pot recuperar-les quan retorne el préstec i tornar a utilitzar-les sempre que el necessite, un valor diferencial de CrediMonte enfront d’altres serveis de finançament immediat.

Si este Nadal pots donar-los una segona vida a les teues joies, per què no fer-ho?