Fundació Bancaixa ha llançat la nova campanya de difusió de CrediMonte, el seu servei de micro crèdits immediats amb l’aportació de joies com a única garantia.

La campanya recopila i dona visibilitat a xicotetes grans històries amb final feliç en les quals el protagonisme el tenen les joies. Les joies són les que permeten que ens passen coses i que aqueixes coses siguen bones. Rellotges que arriben a temps, anells que van com a anell al dit, polseres que tiren una mà… tot, quan més el necessites.

Són històries de persones decidides a complir els seus somnis i a tirar avant, i que troben en aquests micro crèdits una forma ràpida, fàcil i segur d’aconseguir crèdit i donar-li una segona vida les seues joies en deixar-les com a peça, però amb l’objectiu de conservar-les perquè el 97% dels clients les recupera.

CrediMonte, implantat a Castelló, València, Alacant, Múrcia i Albacete, vol trencar amb els prejudicis entorn de l’obstinació de joies que impedeixen a moltes persones beneficiar-se d’una opció de finançament personal molt competitiva i accessible.

La senzillesa del procés, que pot resoldre’s en sols uns minuts, i la seguretat que ofereix la taxació realitzada per gemmòlegs titulats, són dos valors diferencials del servei de CrediMonte front altres alternatives.

Els seus crèdits mantenen l’avantatge de la seua fàcil accessibilitat al no ser necessari presentar avals ni nòmines, només el depòsit en garantia de joies d’or, pedres precioses i rellotges que queden custodiades amb la màxima seguretat en les oficines fins a la recuperació pel client en el moment que ho desitge. La competitivitat dels microcrèdits és un altre dels factors que porten a triar aquesta via de finançament amb uns tipus d’interés molt per davall d’altres serveis de finançament a partir de joies o dels crèdits ràpids estàndard.

D’altra banda, es tracta d’una operació flexible, que es formalitza per un any però es pot cancel·lar en qualsevol moment, i una vegada arribat el termini sense cancel·lar es pot renovar quantes vegades es necessite. En cas de no retornar-se el crèdit ni renovar-se, les joies depositades com a garantia ixen a subhasta pública i, el romanent sobrant sobre l’import del crèdit, s’entrega al client.

Juntament amb el seu paper d’inclusió financera, cal destacar que l’activitat de CrediMonte no té ànim de lucre i destina la totalitat dels ingressos generats a finançar els programes socials i culturals de la Fundació Bancaixa.