Arranca el mes de setembre i tornen les rutines: els més xicotets comencen de nou el col·legi, posem a punt la casa i el cotxe per a reprendre la marxa, preparem les noves necessitats del curs…

Setembre sempre és un mes una mica difícil, al qual arribem després d’uns mesos de despeses extraordinàries per les vacances, els campaments escolars o tots aquells imprevistos que sorgeixen en els moments més inesperats.

No obstant això, poques vegades recordem que tenim a l’abast de la nostra mà una manera senzilla d’afrontar amb més tranquil·litat la ‘tornada al col·le’: aquelles joies que atresorem i que guardem en un calaix.

A més del seu valor sentimental, que sempre mantindran, podem donar-los una altra funció: utilitzar-les per a obtindre un microcrèdit que ens ajude a suportar totes les despeses que comporta la volta a la rutina.

Sense esperes, sense avals, sense condicions abusives: només cal obstinar la joia i s’obté un crèdit immediat, transparent i segur. És el servei que ofereix CrediMonte, el Mont de Pietat de la Fundació Bancaixa.

En qualsevol de les nostres oficines de València, Alacant, Castelló, Múrcia i Albacete, un equip de professionals taxa les joies i calcula l’import del préstec, que s’abona en el mateix moment. El préstec es concedeix a un any amb possibilitat de renovació totes les vegades que es vulga.

Les joies sempre són de la propietat del client, que pot portar-li-les quan retorne el préstec i tornar a utilitzar-les sempre que el necessite, un valor diferencial de CrediMonte enfront d’altres serveis de finançament immediat.

Si a més de tindre les teues joies com un record en el calaix pots donar-los una segona vida – que a més millore la teua – per què no?

Com afrontes tu la tornada al col·le? Coneixies els nostres microcrèdits?