Som el servei de crèdit social i accessible de la Fundació Bancaixa. En CrediMonte t’oferim el préstec que necessites, quan el necessites i per a qualsevol cosa que necessites o desitges.

En les nostres oficines obtindràs un crèdit ràpid amb l’aportació d’una joia com a única garantia; sempre al millor preu, perquè et garantim uns tipus d’interés molt inferiors a les alternatives existents en el sector dels préstecs immediats; i sempre amb la millor valoració de la teua joia gràcies a un procés transparent de taxació amb un equip de gemmòlegs professionals i amb la tecnologia més moderna i sempre homologada.

Un crèdit prendari. La teua joia és la teua garantia

El nostre crèdit és un crèdit prendari. Saps què és un crèdit prendari? També anomenat pignoratiu, és el crèdit que pots obtindre a canvi d’un objecte o bé que aportes com a garantia durant la vigència del crèdit. És a dir, en CrediMonte no necessites aportar avals personals (un amic o familiar que respondria per tu) o patrimonials (un bé d’alié a l’operació de crèdit com una casa o local), ni hauràs de demostrar garanties d’ingressos recurrents o futurs com a nòmines, només necessites aquell objecte que deixes com a peça mentre dura el teu crèdit.

En CrediMonte la teua joia es converteix en la peça que et permet accedir a aquest crèdit ràpid, però també et permet mantindre depositada la joia en les nostres oficines i amb les màximes condicions de seguretat i, molt important, pots recuperar la joia en qualsevol moment.

La seguretat i transparència per a garantir la màxima i millor valoració de les teues joies, i els baixos tipus d’interés en l’ empenyorament de les joies, són les teues millors garanties i la teua tranquil·litat quan tries CrediMonte com a finançament alternatiu dels nostres dies.

Descobreix ací com funciona el crèdit per joies.

Gestionat per Fundació Bancaixa i més d’un segle d’experiència

Gestionat per la Fundació Bancaixa, des de CrediMonte t’oferim una solució de finançament a través de l’ empenyorament de joies que compta amb una experiència acumulada de més d’un segle, i amb la capacitat d’adaptació a les necessitats de la societat a cada moment.

L’origen de la nostra activitat està en el naixement de la Caixa d’Estalvis i Mont de Pietat de València en 1878. Va sorgir fa més de 140 anys gràcies a l’impuls de l’humanista Juan Navarro Reverter i al suport d’altres intel·lectuals de l’època com Cirilo Amorós i el Marqués de Camp. L’objectiu era evitar l’exclusió financera d’àmplies capes de la societat que no podien accedir al finançament tradicional, i evitar també la usura en les condicions dels crèdits a les persones amb menys recursos.

CrediMonte manté aquell caràcter social amb el qual va sorgir i es va estendre l’activitat dels Montes de Pietat a Europa i Amèrica. Hui, més d’un segle després, continua promovent la inclusió financera amb un crèdit accessible a qualsevol persona que dispose d’una joia, i continua sent l’opció més segura quan es té una necessitat puntual de diners perquè evita les condicions abusives d’altres serveis de finançament personal ràpid.

Fachada oficina CrediMonte
Especialista tasadora

Al servei de la societat. La seua fi social i cultural

Quan treballes amb CrediMonte estàs fent-ho amb una entitat sense ànim de lucre en la qual no sols el seu propi servei de finançament té una vocació social, sinó que els beneficis que genera es destinen íntegrament a finançar la labor social i cultural de la Fundació Bancaixa.

L’activitat de CrediMonte permet desenvolupar els programes de la Fundació Bancaixa que compten amb dues àrees estratègiques d’actuació: la promoció de la cultura, i l’acció social per a avançar cap a una societat justa i amb igualtat d’oportunitats.

En l’àmbit cultural, es desenvolupen exposicions de prestigi entorn del millor art valencià, espanyol i internacional a partir de la col·lecció pròpia d’art i en col·laboració amb les principals col·leccions de museus i centres d’art. Les propostes artístiques es complementen amb altres activitats culturals com l’edició de llibres divulgatius vinculats a les mostres, la música o les conferències i debats.

En l’àmbit de l’acció social, Fundació Bancaixa desenvolupa una línia d’actuació marcadament solidària i dirigida a col·laborar amb organitzacions socials que treballen amb col·lectius desfavorits. Les activitats se centren en l’atenció a les persones majors, el desenvolupament de programes de suport a la inserció social i laboral de persones amb diversitat funcional, i la contribució a projectes que treballen en l’ajuda a persones en risc d’exclusió a la Comunitat Valenciana, així com en l’àmbit de la cooperació al desenvolupament. A més, dedica una part dels seus esforços a iniciatives dirigides a la protecció i millora del medi ambient. Així com a donar suport a la investigació científica de centres de referència a la Comunitat Valenciana.

Coneix ací l’activitat de la la Fundació Bancaixa.