Les joies són aquells petits objectes que apreciem i que ens recorden moments concrets de la nostra vida. Peces que, malgrat el seu xicotet tamany, tenen un gran significat i ens aporten seguretat, nostàlgia, felicitat o esperança.
Les joies són, gairebé sempre, una adquisició emocional. En ocasions les vam heretar dels nostres éssers estimats; de vegades ens les regalen en moments clau de la nostra vida i, en altres circumstàncies, les vam comprar per la seua bellesa i per al nostre propi plaer.

Per tot això, conservar les nostres joies té un enorme valor. Mantenir en la nostra propietat una peça que, a més de formar part del nostre recorregut vital, té un valor econòmic i material que no pereix, que aporta seguretat, confiança i garantia. Les joies són un dels béns més preuats i en CrediMonte es té especialment en compte aquest valor simbòlic i emocional.

Moltes de les joies que tenim a casa romanen durant molt de temps guardades en algun racó, sense que ni tan sols les mirem durant mesos. I, el que no sabem, és que aquestes joies poden donar-nos una oportunitat en un moment puntual. Amb aquest anell, aquests pendents o aquest braçalet que no fem servir podem accedir a un crèdit immediat, lliurant la joia com a únic aval. I, a més, amb la seguretat que podrem recuperar aquesta joia quan el préstec acabe, conservant així per sempre la peça i donant-li un valor addicional com a aval per accedir a finançament immediat.

Tens joies que no fas servir? Vols donar-los una oportunitat? Pots informar sobre com fer-ho a este web.