Amb l’arribada de l’estiu és inevitable pensar en què fer durant les vacances. Potser hem planejat una escapada o és l’any d’aqueix gran viatge que portem temps desitjant fer; pot ser que siga el moment de fer una reforma a casa o canviar el cotxe, que acumula ja massa quilòmetres; o és probable que busquem un campament per als xiquets o un curs especialitzat que ens permeta millorar en el mercat laboral.

En qualsevol cas, és un període que tothom vol aprofitar, però que en moltes ocasions es complica perquè la situació econòmica no permet complir aqueixos objectius projectats durant l’any. I si hi haguera una manera que no hem contemplat de gaudir de les merescudes vacances?

Habitualment, quan tenim una necessitat de finançament pensem en tràmits, documentació, condicions abusives, informació complexa…no obstant això, hi ha un servei de microcrèdits àgil, transparent i segur: CrediMonte, el Mont de Pietat de la Fundació Bancaixa.

Per a accedir a un crèdit en CrediMonte només necessites una cosa: la teua joia és l’únic requisit necessari. En qualsevol de les nostres oficines de València, Alacant, Castelló, Múrcia i Albacete, un equip de professionals taxa les teues joies i calcula l’import del préstec, que s’abona en aqueix mateix moment. El préstec es concedeix a un any amb possibilitat de renovació totes les vegades que es vulga.

Es perden llavors les joies? No, i aqueix és el gran valor diferencial de CrediMonte enfront d’altres serveis de finançament immediat. Les joies, que són un patrimoni material i emocional, continuen sent propietat del client, que podrà recuperar-les quan retorne el préstec i podrà usar-les sempre que vulga per a sol·licitar un nou préstec.

Coneixies els nostres microcrèdits? Pots conéixer més sobre el funcionament de CrediMonte.