Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar la qualitat dels nostres servicis per mitjà de l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si contínua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtindre més informació en la nostra Política de Cookies.

X

La Fundació Bancaixa ha llançat la marca CrediMonte per al seu servei de microcrèdits immediats amb l’aportació de joies com a única garantia. La nova marca pren el relleu a la denominació Mont de Pietat amb la qual aquest servei va nàixer fa més un segle.

La renovació vol traslladar a la societat el rellevant paper de CrediMonte com un servei financer dels nostres dies que permet donar una segona vida a les joies aconseguint amb el seu empenyorament un microcrèdit ràpid, barat i segur enfront d’altres alternatives existents en el mercat.

La marca CrediMonte, implantada en les seues cinc oficines de Castelló, València, Alacant, Múrcia i Albacete, s’està donant a conéixer a través d’una campanya que sota el lema “Obstinats a trencar els tabús” vol trencar amb els prejudicis entorn de l’empenyorament de joies que impedeixen a moltes persones beneficiar-se d’una opció de finançament personal molt competitiva, ràpida i segura.

La campanya mostra històries de persones decidides a complir els seus somnis i tirar avant, i que contemplen aquests microcrèdits com una forma innovadora d’aconseguir crèdit i donar-li una segona vida les seues joies en deixar-les com a peça, però amb l’objectiu de conservar-les perquè el 97% dels clients les recupera.

La senzillesa del procés, que pot resoldre’s en sol uns minuts, i la seguretat que ofereix la taxació realitzada per gemmòlegs titulats, són dos valors diferencials del servei de CrediMonte front altres alternatives. Majoritàriament acudeixen a les seues oficines particulars que busquen una solució financera immediata, competitiva i accessible per a fer front a despeses personals o domèstiques imprevistes o per a aconseguir complir un desig en un moment puntual, si bé també acudeixen a aquest servei autònoms o xicotets empresaris quan tenen una falta de liquiditat puntual.

Els seus crèdits mantenen l’avantatge de la seua fàcil accessibilitat al no ser necessari presentar avals ni nòmines, només el depòsit en garantia de joies d’or, pedres precioses i rellotges que queden custodiades amb la màxima seguretat en les oficines fins a la recuperació pel client en el moment que ho desitge. La competitivitat dels microcrèdits és un altre dels factors que porten a triar aquesta via de finançament amb uns tipus d’interés molt per davall d’altres serveis de finançament a partir de joies o dels crèdits ràpids estàndard.

D’altra banda, es tracta d’una operació flexible, que es formalitza per un any però es pot cancel·lar en qualsevol moment, i una vegada arribat el termini sense cancel·lar es pot renovar quantes vegades es necessite. En cas de no retornar-se el crèdit ni renovar-se, les joies depositades com a garantia ixen a subhasta pública i, el romanent sobrant sobre l’import del crèdit, s’entrega al client.

Juntament amb el seu paper d’inclusió financera, cal destacar que l’activitat de CrediMonte no té ànim de lucre i destina la totalitat dels ingressos generats a finançar els programes socials i culturals de la Fundació Bancaixa.