En CrediMonte som especialistes en joies. Treballem cada dia amb elles en les nostres oficines, on rebem als nostres clients per a ajudar-los a convertir eixe objecte preciós en el microcrèdit que necessiten puntualment per a afrontar qualsevol pagament imprevist o eixe xicotet capritx que volen concedir-se.

El més important per a donar-los una segona vida a les teues joies, convertint-les en la garantia del teu microcrèdit, és la taxació. Taxar és fixar un valor a un objecte i pot semblar senzill, però has d’assegurar-te que el procés de valoració t’ofereix totes les garanties. En CrediMonte comptes amb elles.

Amb més d’un segle d’història, la seguretat de la nostra taxació de joies és un dels valors diferencials pel qual els nostres clients confien en nosaltres. Els nostres taxadors són tots gemmòlegs professionals i titulats, i t’aporten la confiança de la formació i experiència especialitzades.

El procés de taxació es realitza sempre davant del client, i els nostres taxadors respondran a tots els teus dubtes. Tan important com la professionalitat dels nostres experts, és que tot l’instrumental utilitzat per a fixar el valor de les teues joies està homologat i actualitzat amb les últimes tecnologies disponibles.

Taxar una joia suposa valorar l’or, però també les pedres precioses encastades en estes. Taxem també diamants en qualsevol de les seues talles. El material gemològic d’última generació que utilitzem inclou detector de diamants sintètics o tractats. Estudiem meticulosament les peces, tant en la llei del metall preciós com en totes aquelles característiques particulars que puga presentar la peça.

Si vols saber més sobre la taxació, pots contactar amb nosaltres ací.