La vida amaga moments difícils, com els que estem vivint en aquest 2020 a causa de l’alerta sanitària ocasionada per la malaltia Covid19. Moments en què, sense esperar-ho, el nostre dia a dia dóna un gir i ens situa en una posició complicada. La pèrdua d’ocupació, una despesa inesperada, ajudar a un ésser estimat …
Quan passa una cosa així, la clau és buscar solucions ràpides i efectives, i comptar amb serveis que ens aporten confiança i seguretat. De vegades tenim joies a casa que no fem servir, però que tenen un gran valor. Valor simbòlic i sentimental, perquè estan vinculades a persones o moments importants de la nostra vida, i valor material, pel mateix metall de què estan fetes.

Per què no donar-les una oportunitat? Les tenim al nostre abast i poden tirar-nos un cable en aquell moment complicat que estem passant.

Però, ¿perdré aleshores la meu joia? Això és el més important: no. Només serà la clau per accedir a un microcrèdit, i podrem recuperar-la un cop finalitze el préstec.

Aquest és, precisament, un dels grans valors del Mont de Pietat de Fundació Bancaixa, que porta més de 140 anys oferint finançament amb les joies com a únic aval. Si es disposa d’una joia, es disposa de l’única cosa necessària per accedir de manera immediata a un microcrèdit i, a més, la joia queda custodiada fins que es recupere, de manera que el valor sempre és del client.

CrediMonte

CrediMonte