En CrediMonte treballem cada dia per crear oportunitats i oferir alternatives financeres als qui acudixen a les nostres oficines. El nostre servici de microcrèdits per l’ empenyorament de joies és molt senzill, àgil i segur, i a més permet al client mantindre eixes joies, generant així noves oportunitats d’optar a finançament.

Sense esperes, sense avals, sense condicions abusives: només cal empenyorar la joia i s’obté un crèdit immediat en qualsevol de les nostres oficines de València, Alacant, Castelló, Múrcia i Albacete. Allí, un equip de professionals taxa les joies i calcula l’import del préstec, que s’abona en eixe mateix moment.

Però a més, este gest que facilita el dia a dia de milers de famílies té un altre vessant: el benefici que obtenim en CrediMonte per estes operacions es destina íntegrament a la labor social i cultural que desenvolupa la Fundació Bancaixa, retornant així a la societat la confiança depositada que deposita en nosaltres.

Una acció que es concreta en exposicions, tallers didàctics, cicles de conferències o premis, sempre amb l’objectiu de fer de la cultura una via per a la transformació social. Esta missió de promoció cultural es completa mitjançant l’adquisició d’un ric patrimoni artístic en el qual destaca la recuperació d’obra gràfica de Picasso i l’obra d’artistes valencians com Joaquín Sorolla.

En la Fundació Bancaixa es desenvolupa a més una línia d’actuació marcadament solidària i dirigida a col·laborar amb organitzacions socials a través de l’atenció a les persones majors, el desenvolupament de programes de suport a la inserció social i laboral de persones amb diversitat funcional, la contribució a projectes que treballen en l’ajuda a persones en risc d’exclusió o un potent programa de dinamització cultural per a escolars.